Toeval bestaat niet

Feb 02, 2024
Heidi writing a blog
Hoe mooi 1+1 kan zijn.

Iemand die voor jou verbanden legt die je zelf nog niet gezien had. Iemand die de puzzelstukjes in jouw aanbod overziet en je wijst op dat ene stukje wat aan aan de andere kant van de tafel ligt en precies past in dat eerste stukje. In Human Design noemen ze deze mensen 'projector' ze zien wat er is, leggen verbanden en helpen jou daarna om het ook te zien.

Maar er is een addertje onder het gras.
Jij moet namelijk openstaan voor de feedback en ideeën van die ander.

Hoe ik weet dat het zo goed werkt... ik ben zelf een projector dus zie al die dingen al jaren. 
Ik begreep alleen niet dat anderen dit niet altijd zien en heb ertegen lopen vechten.
En wat ik ook niet wist is dat zowat alles van mezelf voor mezelf een blinde vlek is en ook dat haalde veel van mijn kracht onderuit.

Nu besef ik veel beter hoe ik zelf werk maar verzamelde ook andere projectors rondom mij en we appreciëren elkaar guidance. We nodigen elkaar ook uit om dit voor elkaar te doen. En zo kreeg ik gisteren een heel kort berichtje van Jonathan: "Seg, je hebt dit product en ingangen in die sector. Waarom herwerk jij je dat stukje aanbod niet ook voor daar. Ik denk dat ze dat nodig hebben."

En ik wist meteen dat hij gelijk had.

Ik heb dit jaren geleden namelijk zelf ook al gedacht en mijn frustratie erover geuit. Alleen had ik toen nog niet de kennis en de tools die ik nu heb en ik had dus geen idee hoe ik hier iets aan kon veranderen.

Intussen gaf het universum mij de kennis, de vaardigheden en ook nog eens de contacten om hier iets aan te doen. Over die contacten gesproken, degene die nu zo waardevol is in dit nieuwe netwerk is een klasgenootje vanuit de lagere school... toeval... Ik denk het niet.

Wil je na het lezen van deze blog meer weten over wat ik doe. Neem dan snel een kijkje op mijn website. 

naar de website

Blijf je graag op de hoogte?  

Op onregelmatige tijdstippen deel ik mijn tips en houd ik je op de hoogte van nieuwe dingen in mijn aanbod. 

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.